Met de verkoop van Snickers werkkleding richten wij ons op de kleding die mensen dragen tijdens het werken.  Het maakt dat hun dagelijkse taak sneller, makkelijker en vooral veiliger kan verlopen.

In de collectie van de Snickers werkkledij vind je werkkledij voor technische beroepen zoals elektricien, loodgieter, mechanieker als voor mensen die in de bouw werkzaam zijn. 
Snickers werkkleding breidt zelfs uit naar kledij voor dames, kinderen en heeft zelfs een ruim assortiment van accessoires. 

Snickers Werkkledij


Voor elk seizoen is er wel een alternatief. Zo is er de Snickers werkkleding in hele dikke stoffen voor in de winter als in zeer lichte stoffen (maar sterk ) voor in de zomer.

Dit is bv. heel interessant voor mensen die zowel in de winter als in de zomer lange werkbroeken moeten dragen.

Tegenwoordig is het ook heel interessant als bedrijf om overal zichtbaar aanwezig te zijn.

Voordelen hiervan is dat de mensen uw logo gaan leren kennen , herinneren en herkennen.
In de collectie van de Snickers werkkleding zijn de T-shirts, polo's, truien, broeken,...  perfect om te bedrukken.

Gepersonaliseerde werkkledij maakt van uw werknemers een geheel, een team en laat een professionele indruk na bij uw klanten.

Dat de Snickers werkkleding zeker een topmerk is voor algemeen lichamelijke bescherming en veiligheid, kan je afleiden uit hun ruim aanbod in regenkledij, signalisatiekledij en Snickers werkkleding dat vlamvertragend is.

Al de Snickers werkkledij is gekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.